Hotel Gondola Győr szívében közvetlenül az ETO PARK mellett található. Csendes nyugodt környezet jellemzi, könnyű megközelíthetőséggel, saját ingyenes parkolóval melyet 0-24 óráig kamera rendszer felügyel. Szobáink riasztóval ellátottak, így ügyfeleink értékeiket tökéletes biztonságban tudhatják akkor is, ha épületen kívül tartózkodnak. Vendégeinknek kiváló minőségű szolgáltatásokat biztosítunk.

Szobáink légkondicionálóval ellátottak, így nyáron is kellemes hőmérsékletben pihenhet.

Szolgáltatásaink

  • Ingyenes Wifi
  • Légkondicionálás
  • Ingyenes parkolás
  • Bababarát szálláshely
  • Szobák száma 7 db
  • Férőhelyek száma 14 fő

A Hotel közelében találhatóak 

ETO Park – www.etopark.hu

Az Élményközpont egy olyan családközpontú komplexum, ahol a hagyományos bevásárlóközpontoknál megszokott funkciókon túl kicsik és nagyok is megtalálják a nekik szóló elfoglaltságot, s ezt magas színvonalú szolgáltatásokkal egészítjük ki.

Az ETO Park Magyarország első multifunkciós központja, amelyet Győrben építettünk meg közel az M1-es autópálya városi bevezetőjénél, a Győri ETO FC újjáépülő, jól látható és impozáns stadionja mellett. A több épületből álló komplexum magában foglalja a stadiont, az edzőközpontot, a klubházat, a labdarúgó utánpótlásképző kollégiumot, valamint a sport, szórakoztató és kereskedelmi központot, a szállodát és a körülötte lévő teljes infrastruktúrát. Az ingatlanfejlesztő és generál kivitelező a QUAESTOR Csoport tagja, a QUAESTOR Invest ezzel az ingatlanfejlesztéssel hazánkban, de Közép-Európában is egyedülálló multifunkciós központot álmodott meg, amelynek fejlesztési koncepcióját jól átgondolt tudatosság jellemzi. Olyan épületegyüttest hozunk létre, amely több funkció ötvözésével a nap minden időszakában magas látogatószámot vonz, tehát környezettudatos, szolgáltatásközpontú létesítmény együttest.

ETO Station

Az ország legnagyobb múltú vidéki futballklubja hosszú évtizedek óta működik Győr város keleti csücskében. A zöld-fehér egyesület többek között három bajnoki, és négy kupagyőzelemmel, valamint több olimpiai bajnokkal és 43 válogatott játékossal írta be magát a sportág történelemkönyvébe.

Labdarúgó akadémia

A Fehér Miklós Gimnázium és Kollégiumot az ETO JÖVŐJÉÉRT Alapítvány hívta életre. A kollégium működésének fő feladata, hogy stabil bázist teremtsen a Győri ETO FC Kft. utánpótlás nevelése számára. Ehhez elsősorban jól felszerelt, minden igényt kielégítő, modern környezetben lakhatási lehetőséget biztosít.

 

Árkád Győrwww.arkadgyor.hu

Az Árkád bevásárló központ gyalog mindössze 1500 méterre található, ahol különböző éttermek, kikapcsolódási és vásárlási lehetőségek várják az oda látogatókat.

 

A hoteltől mindössze 900m-re található a műjégpálya

A győri műjégpálya 1984-ben épült társadalmi összefogásból. A létesítmény 2010-ben teljesen megújult.

Hétköznap délelőtt iskolai csoportok látogatják a pályát, délután több korosztályban ifjúsági jégkorong edzések zajlanak, jégtánc oktatás folyik, este közönségkorcsolya, hétvégén pedig a jégkorong és jégtánc mellett több turnusban van lehetőség közönségkorcsolyára. Heti három alkalommal korcsolyaoktatást is tartanak a pályán. Emellett a késő esti órákban hobbi csapatok is bérelik a pályát, így az amatőr sport számára is elérhető a sportolás lehetősége.

Szolgáltatásaink: kölcsönző, korcsolya élezés, büfé, sportbolt.

Cím: 9027 Győr, Kiskút liget Műjégpálya

Tel.: +36 96/338-546

 

Távolsági közlekedés

Vasútállomás: 2600m
Vidéki buszpályaudvar: 2800m
Legközelebbi helyi buszmegálló: 130m

 

Egyéb

Tesco: 300m
Horváth Kert étterem: 400m
Magvassy Mihály sportcsarnok: 1100m
Interspar: 1200m